Cattery British
Cattery British » Castraten

Castraten

La Bella Luna van Shorazana gesteriliseerd 2021
Bella is na een moeilijke bevalling gesteriliseerd Bella blijft ook lekker bij ons wonen 

British Loïs Lane gesteriliseerd 2021
Lois had helaas een beginnende baarmoederontsteking, tijdens de keizersnede is ze dan ook gelijk gesteriliseerd. Ook voor dus het laatste nestje.

Lois blijft lekker bij ons wonen

British Especially Lilac Chanel 2 maart 2016 gesteriliseerd 2021

Chanel moest helaas een keizersnede ondergaan en daarom hebben we haar gelijk laten steriliseren. Helaas was Chanel in de groep dominant wat af en toe stress gaf. Chanel woont daarom in Rotterdam waar zij het hopelijk prima naar haar zin gaat krijgen.

British Amy Winehouse 24 April 2016 gesteriliseerd 2021

We hebben besloten Amy te steriliseren ze is te jaloers wanneer ze zelf geen kittens heeft en jaagt alle andere poezen op en gaat het gevecht aan omdat ze dan ontzettend jaloers is dat ze zelf geen kittens heeft. Om de rust te bewaren en de stress bij haar weg te nemen besloten dat het beter is voor haar om haar te steriliseren. Helaas bleef er door haar gedrag onrust in de groep en daarom hebben we besloten Amy bij Ron zijn tweelingbroer te laten wonen. Ze heeft daar het rijk alleen en niet meer de stress van zwangere poezen of kittens om haar heen.

British Creme Caramel 12 juni 2017 gesteriliseerd

Mel hebben we helaas moeten herplaatsen, ze kreeg een baarmoederontsteking en nadat ze geholpen was moest ze zwaar op dieet maar dit lukte hier maar niet (de kittenbrokken en het eten van de andere poezen is namelijk veel lekkerder. Ze woont nu bij een oudere dame die altijd Britjes heeft gehad. Toen haar man was overleden voelde ze zich erg alleen en zocht een maatje welke ze nu heeft gevonden in Mel. Mel volgt haar overal naar toe ze wil haar dan ook nooit meer kwijt. Mel heeft het super getroffen

British Lotus Elise 09-03-2013 gesteriliseerd 

Lotus is het symbool van schoonheid en geluk.

Lotus is door ons herplaatst bij een zeer lieve dame waar ze samen met een soortgenoot een super fijn leven heeft. Helaas kon ze nooit kittens krijgen en als de andere dit wel hadden was ze erg jaloers. Daarop hebben we besloten haar een fijn plekje te geven bij iemand anders.

Lou Lou van de Balkenburcht 03-04-2012 gesteriliseerd 

girl's name is a variant of Lou and Lucy (Latin), and the meaning of Loulou is "light".

Lou Lou had het niet meer naar haar zin binnen de groep en woont nu bij mijn zusje waar ze het prima naar haar zin heeft.

Enchanting Eden van 't Snoesje 05-12-2009 gesteriliseerd 

De letterlijke betekenis van enchanting is lief, betoverend

Eden is een Hebreewse meisjesnaam. Het betekent `zalig paradijs.

Eden woont wij onze vrienden