Cattery British » Castraten

Castraten

La Bella Luna van Shorazana 2016 is gesteriliseerd 2021
Bella is na een moeilijke bevalling gesteriliseerd, gelukkig hebben we haar dochter Peach en kunnen we gelukkig verder met deze lijn. Bella blijft ook lekker bij ons wonen ze past prima in de groep.

British Loïs Lane 2015 is gesteriliseerd 2021
Lois had helaas een beginnende baarmoederontsteking, tijdens de keizersnede is ze dan ook gelijk gesteriliseerd.Helaas dus voor haar, haar laatste nestje. Loïs blijft lekker bij ons wonen, ze past prima in de groep.  Gelukkig hebben we Pride nog zodat we hopelijk ooit verder kunnen met de lijn waar onze cattery ooit mee begon. Tot nu toe is het alleen nog niet gelukt met Pride. 

British Especially Lilac Chanel 2 maart 2016 gesteriliseerd 2021

Chanel moest helaas een keizersnede ondergaan, die werd haar tweede keizersnede en daarom hebben we haar gelijk laten steriliseren. Helaas was Chanel in de groep dominant na sterilisatie  wat veel stress gaf. We hebben een gedragsdeskundige ingeschakeld en van alles geprobeerd maar het heeft helaas niets mogen uithalen. Ondertussen was de hele groep bang voor haar geworden iets wat wij absoluut niet willen. We hebben daarom besloten een passend huisje voor Chanel te zoeken. Chanel woont daarom in Rotterdam waar zij het heel goed heeft, regelmatig hebben we contact en krijgen we foto's, dit doet ons erg goed. 

British Amy Winehouse 24 April 2016 gesteriliseerd 2021

We hebben besloten Amy te steriliseren ze is te jaloers wanneer ze zelf geen kittens heeft en jaagt alle andere poezen op en gaat het gevecht aan, ze is ontzettend jaloers wanneer ze zelf geen kittens heeft. Daarnaast begon ze ook overal te plassen. We hebben met hulp van alles geprobeerd maar het gedrag bleef. Ze had ontzettend veel stress zodra er kittens hier werden geboren. Om de rust te bewaren en de stress bij haar weg te nemen besloten Amy bij Ron zijn tweelingbroer te laten wonen. Ze heeft daar het rijk alleen en niet meer de stress van zwangere poezen of kittens om haar heen. Ze is super gelukkig en nu zien we haar ook nog regelmatig, Amy was ons kind ze is met de hand opgegroeid omdat haar moeder toen zij 9 dagen oud was kwam te overlijden door een bloedvergiftiging. 

Lou Lou van de Balkenburcht 03-04-2012 gesteriliseerd 

girl's name is a variant of Lou and Lucy (Latin), and the meaning of Loulou is "light".

Lou Lou heeft het nooit bij ons naar het zin gehad, ook al kwam ze als kitten bij ons wonen. Binnen de groep was het al helemaal niet te doen, ze leefde meer boven dan beneden. Op advies van de gedragsdeskundige hebben we haar laten dekken, ze zou dan hoger in rang komen. Dit leek inderdaad een zeer goed advies maar ondanks dat we haar dochter hebben aangehouden verviel ze weer in haar oude gedrag. Lou Lou was gewoon ongelukkig wat ons veel verdriet gaf we hebben haar gekocht en lang naar haar komst uitgekeken het is dan extra zuur als het hier maar niet lukt. Lou Lou woont inmiddels al een aantal jaar bij mijn zusje waar ze het gelukkig prima naar haar zin heeft. Ze komt zelfs heerlijk op schoot liggen heeft een super grote buitenren en mooie tuin. Zij gelukkig wij gelukkig.

Enchanting Eden van 't Snoesje 05-12-2009 gesteriliseerd 

De letterlijke betekenis van enchanting is lief, betoverend. Eden is een Hebreewse meisjesnaam. Het betekent `zalig paradijs.

Eden kon helaas niet zwanger worden ze kreeg een gesloten baarmoederontsteking en is daarom gesteriliseerd. Eden moest op speciaal voer omdat ze veel te dik was, we hebben geprobeerd haar te laten afvallen maar met kittens in huis die kittenvoer eten werd ze al maar dikker, ze pikte graag een graantje mee. Op een gegeven moment was ze 9 kilo, onze dierenarts gaf aan als het zo doorging dat het haar dood zou worden. Uiteindelijk besloten dat het beter was om haar bij onze beste vrienden te plaatsen, zo kunnen we haar nog regelmatig zien en gelukkig kunnen we nu zeggen dat het voor haar de beste beslissing was. Inmiddels is ze weer op gewicht en heeft ze een super leven. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb