Poezen

British Lola

Lola is een dochter van onze Peach en mag haar in de toekomst gaan opvolgen. We hopen uit haar onze cattery met de lijn voort te kunnen zetten.

Roepnaam: Lola

Geboortedatum: 29 juni 2023
Kleur: BSH c

Bijzonderheden:
Bloedgroep a of a/b
 Zuiver korthaar

Getest op:
HCM: 10-05-2024
PKD (DNA): 
PKD (echo):  
FIV/FELV: 10-05-2024

British Peach

Peach is de dochter van Bella en is onze schootkat, onze donderstraal maar ontzettend lief en aanhankelijk.

Roepnaam: Peach

Geboortedatum: 4 september 2020
Kleur: BSH j

Bijzonderheden:
Bloedgroep A of AB
Zuiver korthaar

Getest op:
HCM: 10-05-2024
PKD (DNA): 11.11.2021 - negatief 
PKD (echo):  
FIV/FELV: 10-05-2024


Castraten

Kinamona van de Catskill

Mona is een hele zachtaardige poes, ze kan hee hard spinnen, is ze soms een beetje verlegen. Ze ligt erg graag bij je op schoot. Voor de tweede keer had ze opnieuw een hele zware bevalling, voor haar welzijn dus besloten haar te sterilliseren.

British Pride, december 2018, gesterilliseerd

Pride is de dochter van Loïs en is onze garfield, pittig, maar ontzettend lief en aanhankelijk. Pride is de dochter van Loïs, geeft de hele dag kopjes, bijt in je kuiten omdat ze blij is je te zien, ook komt ze graag op schoot liggen en is gek op aandacht. Helaas hebben we alles geprobeert maar kon ze niet zwanger worden. Ze is dan ook gesterilliseerd. 

Kokoleka van de Catskill

Koko is een zeer speels en lieve poes die altijd bij je in de buurt is en hard kan spinnen. Koko ligt graag bij ons op schoot. Helaas kreeg Koko een baarmoederontsteking en is ze gesteriliseerd in mei 2023

British Loïs Lane 2015, gesteriliseerd 2021

Lois is bij ons geboren. Ze had helaas een beginnende baarmoederontsteking tijdens haar zwangerschap, dit werd een keizersnede en is daarom gelijk gesteriliseerd. Ze is geen schootkat maar ligt altijd bij ons in de buurt, ze weet heel goed wat ze wil en geeft dit duidelijk aan door met haar pootje ons aan te tikken zeker wanneer het om eten gaat.

Bella Luna van Shorazana 2016, gesteriliseerd 2021

Bella is gefokt door Ine Schleipen en is met 13 weken bij ons komen wonen. Bella is een echt dame die graag met je in gesprek gaat. Ze is graag bij ons boven in de slaapkamer waar ze heel veel te vinden is. Helaas is Bella tijdens haar laatste bevalling waarbij ze wederom een keizersnede onderging gelijk gesterilliseerd.