Welkom op de website van Cattery British

Cattery British is een klein schalige hobbyfokker. Wij zijn Ron en Manuela Bakker en samen hebben wij twee kinderen een ruwharige teckel en uiteraard onze Britjes

 

Middels deze site willen wij u kennis laten maken met onze lieve Britten. We fokken uit liefde voor de Brits Korthaar af en toe een nestje. Ook showen we af en toe met onze katten. De katten zijn onze maatjes en delen met ons het huis. De kittens groeien dan ook op in onze woonkamer en krijgen zoveel mogelijk huislijke geluiden mee. Ons doel is lieve kittens te fokken en gezondheid is daarbij het allerbelangrijkste. Daarnaast proberen we door verantwoorde partners te zoeken bij onze poezen de rasstandaard van de Brit te benaderen. Maar gezondheid staat hier echt op de eerste plek zodat het nieuwe personeel lang mag genieten van onze brittenbollen. Tevens willen wij u de gelegenheid bieden om meer te weten te komen over het ras Brits Korthaar en over de gezondheid in het algemeen.

 

Cattery British is aangesloten bij Mundikat en lid van de Brits Korthaar Club.
Onze Cattery is sinds 2010 geregistreerd bij de internationale organisatie FIFe. Wij zijn een erkende gecertificeerd cattery voor het onderdeel "Besluit houders van dieren: hond & kat". Daarmee voldoen wij aan de eisen die de overheid stelt.


Wij fokken in diverse kleuren.
Onze katten worden getest op HCM en Fiv/FeLV zodra wij weer een nestje plannen,
PKD is eenmalig via DNA. We fokken uitsluitend met gezonde ouderdieren.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze site! 

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

Ron en Manuela Bakker

Cattery British

Alkmaar

E: catterybritish@gmail.com

W: www.catterybritish.nl

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb