Wij zijn er heel verdrietig van, maar we zoeken een ander huisje voor Bella  (6 jaar oud), ze is een gesteriliseerde gezonde poes, ze is getest HCM, PKD, FiV en FeLV en heeft een prachtige stamboom, ze heeft een gewicht van bijna 5 kilo.
 
Ze wordt helaas gepest en binnen een cattery met meerdere poezen ervaart ze veel stress. Ze is daardoor wat kaal op haar buik en binnenkant van haar achterpoten geworden. Dit heeft ons doen besluiten voor haar een fijn plekje te zoeken. Een rustige plek waar zij kan genieten van de aandacht. Ze heeft geen gedragsproblemen. Is ontzettend lief. Ligt nooit op schoot maar komt wel heel graag knuffelen en naast je liggen. Is ook graag bij je in de buurt en kan zich prima alleen vermaken. Ze is bescheiden van karakter en praat graag, ze houdt niet van optillen.
We zoeken een gezellig huisje met rustige mensen die veel thuis zijn en haar alle aandacht geven die zij verdient. Met een bescheiden kater of samen met één van onze kitten zou mogelijk wel kunnen. Liever geen kleine kinderen. Een tuigje vindt ze niks.
Verder komt ze graag buiten en zou dan ook enorm gebaat zijn bij een huis met afgeschermde tuin, balkon of kattenren. Wij willen absoluut niet dat zij de mogelijkheid krijgt om vrij op straat rond te lopen.
 
We vragen een vaste prijs van € 500,-