Cattery British
Cattery British » Herplaatser
Wij zoeken voor Chanel (5 jaar oud) een nieuw huisje, ze is een grote Lilac/witte gesteriliseerde poes van ruim 5 kilo en is bij ons geboren op 02 maart 2016 (vader Vinch van de Nijehoeve x British Nola)
 
Sinds haar sterilisatie is er veel onrust in ons huis, ze gedraagt zich erg dominant en niet gezellig naar de andere poezen en reageert geïrriteerd naar onze kittens. Dit geeft veel stress om die reden zoeken we dan ook een goed blijvend plekje voor haar. 

Chanel is verder naar mensen toe een lieve poes, is geen schootkat maar is wel graag bij je in de buurt. Ze wil graag geaaid worden op haar hoofd en kin maar niet over haar rug en staart dat vind ze niet prettig. Bij je op bed slapen is voor haar geen straf en vind ze heerlijk.
Wij zoeken een gezellig huisje waar regelmatig iemand thuis is, zonder kleine kinderen of een ouder stel. Chanel kan zich prima alleen vermaken en kan daarom ook alleen geplaatst worden. Naar katers toe verwachten wij vooralsnog dit gedrag niet maar dat weten we niet zeker. Verder komt ze graag buiten en zou dan ook enorm gebaat zijn bij een huis met afgeschermde tuin, balkon of k
attenren. Wij willen absoluut niet dat zij de mogelijkheid krijgt om vrij op straat rond te lopen.
 
Chanel is reeds gesteriliseerd heeft een stamboom, ze is verder gezond en heeft alle testen gehad. Is gevaccineerd en gechipt. We vragen voor Chanel een vaste prijs van € 500,-


 

Maak een Gratis Website met JouwWeb