Soms hebben wij een herplaatser dat kan diverse redenen hebben.
Mocht U heel graag een Britskorthaar in huis willen maar het liefst geen kitten, dan is dit wellicht een goede optie voor U.

Liefdevol huisje gezocht voor Koko en Mona
Wegens inkrimpen van onze cattery zoeken wij voor Koko en Mona (geboren in november 2020) een fijn nieuw huisje waar ze alle liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben en waar het ze aan niets ontbreekt. Ze zijn beide ontzettend lief komen op schoot liggen en praten graag met je en zijn al gesteriliseerd. De zusjes zijn graag bij elkaar vandaar dat ze alleen samen geplaatst worden. Ze zijn heel gelukkig bij ons, hebben geen gezondheidsproblemen, hebben een stamboom zijn getest en volledig ingeënt maar omdat we onze cattery wat gaan inperken zoeken we voor deze dames een fijn huis waar ze samen oud mogen worden. Kunnen ze bij u veilig naar buiten (tuin of terras afgesloten?)  

Aandachtspuntje is het tandvlees dus poetsen van de tanden is wel noodzakelijk en eens per jaar gebitsreiniging.

Mocht u interesse hebben stuur ons een uitgebreide mail naar catterybritish@gmail.com waarin u ons meer over uzelf verteld (woon/werk) enz we komen graag te weten waar onze lieve poezen mogelijk terecht komen. Uiteraard maken we daarna kennis met elkaar. Een wederzijdse klik met onze poezen en ons vinden wij ontzettend belangrijk, we houden dan ook (mocht het wat worden) heel graag contact en horen graag hoe het met ze gaat.