Goede krabpalen, Krabtonnen en losse onderdelen

"Drapaki Rufi" met korting

Wanneer u op zoek gaat naar een stevige krabpaal (gemiddelde Brit weegt al snel 5 kilo) zorg er dan voor dat de paal zeer stabiel is zodat deze niet kan omvallen (zeker met een grote kat zoals de Brits Korthaar of Maine Coon en daarnaast van goede kwaliteit. Wij adviseren de hoogwaardige katten krabpalen van Rufi Drapaki deze zijn wel duurder dan de gemiddelde paal in de dierenwinkel maar gaan vele malen langer mee. De paal kunt u geheel naar eigen wens samenstellen dwz de kleur van het hout, type en kleur van de stof en zelf het touw kunt u naar wens samenstellen. Alle onderdelen zijn vervangbaar en los te verkrijgen

Een duurzame krabpaal of ligplaatsen voor je Britje? Ga voor een stevige variant en eentje van goede kwaliteit. Daar heb je veel langer plezier van.

Korting

Wij doen vanaf nu mee met het Breeding Program van Rufi Drapaki. Dat betekent dat onze (kitten)kopers korting krijgen op de aanschaf van Rufi Drapaki bij de leverancier in Polen. Rechtstreeks bestellen in Polen is sowieso voordeliger, maar in dit programma krijgt u extra korting. Als u van plan bent om te gaan bestellen maak dan eerst een account aan via de volgende link Naar Rufi Drapaki  en gebruik deze sponsor code 204385901 in the registration formulier.

Maak jouw eigen website met JouwWeb