Omdat onze katten er helemaal gek van zijn bieden wij u de mogelijkheid deze bij ons te kopen.  De veertjes zijn unieke kattenspeeltjes die uw kat uren zullen vermaken! De veertjes zijn stevig, kleurrijk en zijn met zorg geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit van de springveertjes gegarandeerd pakketje vanaf € 5,95.

veertje1_zps97d27f211.jpg 

 

Deze kunststof veertjes zullen snel het favoriete speeltje in huis zijn! De vrolijk gekleurde springveertjes springen in het rond terwijl uw kat of poes er achteraan sprint! Door het formaat en gewicht vinden veel katten het ook leuk om met veertjes te apporteren!

Veertjes zijn vrolijk gekleurde, superstevige en toch flexibele kunststof springveertjes. De veertjes zijn zorgvuldig geproduceerd om de kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor zijn ze bijna niet stuk te krijgen!

SpringToys_Kattenveertjes_jumbo.png

Controleer het speelgoed van uw kat periodiek op tekenen van excessieve slijtage of schade en verwijder defect of versleten speelgoed direct uit de omgeving van uw kat.

 

Kleine veertjes - Gemengde kleuren (ideaal voor kittens)

 

image2-1.png

De veertjes zijn beschikbaar in het Rood, Blauw, Oranje, Geel en Roze. Deze set bevat 2 veertjes van elke kleur*. De afmetingen van kleine Kattenveertjes zijn: 8x1x1 cm (LxBxH).

Kleine veertje pakket € 4,99 exclusief verzendkosten

 

Grote veertjes - Gemengde kleuren (ideaal voor katten met een normaal tot groot postuur).

image4.png

Grote veertjes – Gemengde kleuren bevat 10 Kattenveertjes. De grote veertjes zijn de langste beschikbare veertjes. Populair bij zowel grote als kleine katten. De Kattenveertjes zijn beschikbaar in het Rood, Blauw, Oranje, Geel en Roze. Deze set bevat 2 veertjes van elke kleur*. De afmetingen van grote Kattenveertjes zijn: 18x1x1 cm (LxBxH).

Grote veertjes pakket € 6,49 exclusief verzendkosten

 

Jumbo veertjes - Gemengde kleuren (ideaal voor grote katten).

image3-1.png

Jumbo veertjes – Gemengde kleuren bevat 10 veertjes. De Jumbo veertjes zijn de grootste beschikbare veertjes. Meest populair bij grote katten, maar kleinere katten zullen er ook veel plezier aan beleven.

De veertjes zijn beschikbaar in het Rood, Blauw, Oranje, Geel en Roze. Deze set bevat 2 veertjes van elke kleur*. De afmetingen van Jumbo veertjes zijn: 8x3x3 cm (LxBxH).

Jumbopakket € 7,99 exclusief verzendkosten

 

Snuffelpakket - Mix Gemengde kleuren

image1.png

Wil je jouw huistijger ook kennis laten maken met de veertjes? Dan is het snuffelpakket het ideale pakket. Het bevat alle type veertjes (3 van elk) in variërende kleuren. Uw huistijger kan hiermee alle veertjes testen en zijn voorkeur aangeven (als die er is). Het snuffelpakket bevat alle type veertjes: klein, groot en jumbo. 

Snuffelpakket € 5,99 exclusief verzendkosten